Mooie sprookjesbundel - Troon zoekt kroon

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH071

Ben je weg van ridders, draken, geesten en pratende dieren? Dan vind je dit sprookjesboek helemaal het einde. Riet Wille herschreef 13 bekende sprookjes die je kleine lezer zelf kan ontdekken.

In dit prachtig leesboek staan naast mooie verhaaltjes ook heel wat spelletjes die allemaal draaien rond taal. Plezier gegarandeerd! 

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913592

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurRiet Wille
IllustratorRiske Lemmens
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Mooie sprookjesbundel Troon zoekt kroon om zelf te lezen of om voor te lezen. Auteur Riet Wille brengt de magische sprookjeswereld tot leven. Van Roodkapje tot Ali Baba. 

Auteur: Riet Wille
Illustrator: Riske Lemmens
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 7 jaar 
Verschijningsdatum: 19/09/2018
Aantal pagina's: 152
Formaat: 20,5 x 26,5 cm
ISBN: 9789462913592

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.526.530.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.