Ontroerend kinderboek - Altijd dichtbij

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM070

Mark Janssen verrast opnieuw… 

Oma is er niet meer… Wat doe je met een gemis dat alleen maar groter wordt als je probeert minder te missen? 

Ze had gezegd: 
‘Als je je verdrietig voelt 
omdat ik er niet meer ben, 
juist dan ben ik heel dicht bij je.’

Dan kom je er langzaam, beetje bij beetje, achter dat degene van wie je houdt nooit echt weg is. Dat je overal tekenen kunt zien van de liefde, de aandacht, de aanwezigheid van die ene die lijfelijk niet meer aanwezig is – maar toch altijd dichtbij. 

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047712640

AuteurMark Janssen
IllustratorMark Janssen
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Altijd dichtbij is opnieuw een pareltje van de hand van Mark Janssen, een Nederlands auteur en illustrator, het boek is uitgegeven door de Nederlandse uitgeverij Lemniscaat.

In schitterend gedetailleerde zwart-wittekeningen die zijn geïnspireerd door zijn bezoeken aan Nepal, verbeeldt Mark Janssen een wereld waarin een vlinder, een vis, een aapje en andere kleine tekens de verschijning zijn van de grootmoeder die gemist wordt. Een verhaal dat ontroerend is in zijn schoonheid, zijn eenvoud en zijn taal. Een boek dat troost en hoop brengt voor jong en oud.

Mark Janssen studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij illustreert voor zowel kinderen als volwassenen en werkte al aan meer dan vijfhonderd boeken mee. Bij Lemniscaat verschenen onder meer zijn eigen prentenboeken Niets gebeurdDino’s bestaan niet, het prachtige Eiland en Stop! Monsters!

Auteur en illustrator: Mark Janssen
ISBN: 9789047713098
Pagina's: 28
Afmetingen: 220 x 336 cm
Uitvoering: hardcover

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.