Ontwapenend prentenboek - Ik zie, ik zie

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ22618

"Jij moet een bril!" zegt de dokter.
Eduard schrikt ervan. Hij wil helemaal geen bril! Maar in de brillenwinkel vertelt de lieve verkoopster...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurPimm van Hest
IllustratorNynke Talsma
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn
"Jij moet een bril!" zegt de dokter.
Eduard schrikt ervan. Hij wil helemaal geen bril! Maar in de brillenwinkel vertelt de lieve verkoopster hem een geheimpje: met een bril ziet hij dingen die anderen niet zien. Bijzondere dingen. En ze krijgt gelijk! Miertjes die met hem mee naar school lopen, een vogelnestje hoog in de boom en fantastische figuren in de wolken... en de leuke sproetjes op Linda's neusje. Het is geweldig!

Een verrassend en ontwapenend verhaal over een jongetje dat een nieuwe wereld ontdekt met een brilletje op zijn neus. Voor kinderen vanaf 5 jaar, ook als ze geen bril dragen. Er valt namelijk nog een heleboel te ontdekken als je op een andere manier naar de wereld kijkt!

Auteur: Pimm van Hest
Illustrator: Nynke Talsma
ISBN: 9789044822519
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.529.500.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.