Origineel prentenboek - De Spiekpietjes

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP001

Iedereen kent de Pieten van Sinterklaas.Maar weet je ook wie de Spiekpietjes zijn? Deze geheimzinnige sinterklaashulpjes lijken op gewone Pieten, maar dan veel kleiner.

Elk jaar met het vallen van de blaadjes verstoppen de Spiekpietjes zich in huizen, appartementen, klaslokalen en winkels. Zo kunnen ze zien of kindjes heel lief en braaf zijn, of een beetje ondeugend. Neem een kijkje in de wereld van de Spiekpietjes!

18,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889001

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
GenrePrentenboek

Origineel prentenboek uit de reeks De Spiekpietjes. Geschreven en geïllustreerd door ThaÏs Vanderheyden. 

Auteur: ThaÏs Vanderheyden
Illustrator: ThaÏs Vanderheyden
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 28
Leeftijd: 4 jaar
Afmetingen: 33,3 x 24,1 x 1 cm


Uitgegeven door de Limonade fabriek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.