Plezant boek - Ridder Tim gaat verven

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA014

De vriendjes Tim en Saar gaan samen schilderen, maar dat loopt toch net iets anders dan de rustige Saar in gedachten had...

Grappig en herkenbaar boek over een enthousiast jongetje en zijn hond. En over hoe dingen die fout gaan, met wat vindingrijkheid toch weer goed kunnen komen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044829914

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJudith Koppens
IllustratorEline van Lindenhuizen
GenrePeuterboeken
ThemaVriendschap

Leuke opvolger van 'Ridder Tim wil een draak', dit schattig voorleesboek brengt een plezant verhaal en staat vol fijne illustraties geschilderd in een losse stijl. Herkenbaar voor ouders en enthousiaste kleintjes met een gezonde dosis fantasie!

Auteur: Judith Koppens
Illustrator: Eline van Lindenhuizen
Thema's: Honden, ridders, verbeelding
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Formaat: 26,9 x 25,7 x 1 cm
Verschijningsdatum: april 2017
Uitgeverij: Clavis
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.260.270.36
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.