Plezierig prentenboek - Het grote dierentuin tandenborstelboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH009

Bas en Nel willen hun tanden niet poetsen. Want dieren poetsen hun tanden toch ook niet? ‘Volgens mij wel,’ zegt mama. ‘Morgen gaan we naar de dierentuin,’ zegt papa. In de dierentuin ontdekken Bas en Nel hoe dieren hun tanden schoon en sterk houden.

Dit prentenboek spoort op een plezierige manier kinderen aan hun tanden te poetsen!

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912656

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurYoeri Slegers
IllustratorYoeri Slegers
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Vrolijk tandenpoetsboek met prachtige prenten, boordevol dierenweetjes over tanden.

Uitgever: De Eenhoorn
Auteur en illustraties: Yoeri Slegers
Leeftijd: 4+
Verschijningsdatum: 21/09/2017
Aantal pagina's: 40

Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 300 x 215 mm

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.310.010.210.41
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.