Poëtisch kinderboek - De wind en wij

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH110

Voor je kwam
Wist ik niet
Wie je zou zijn
Hoe je eruit zou zien
Hoe je zou klinken, ruiken, bewegen …

Een liefdevol boek over opgroeien en opvoeden. Over loslaten en duwtjes in de rug geven, altijd weer. Over de wind die ons meevoert, en onze haren doet wapperen.

17,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915121

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurKristof Devos
IllustratorKristof Devos
GenrePrentenboek
ThemaLiefde en geluk

De wind en wij is een warm, poëtisch en speels voorleesverhaal over loslaten en opvoeden met een adembenemd samenspel tussen tekst en beeld. De tekeningen uit dit prachtig kinderboek wonnen al voor de publicatie internationale prijzen: ca award of Excellence, Honorable Mention 3x3 Magazine New York.

Auteur: Kristof Devos & Claudia Jong
Illustrator: Kristof Devos
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 5 jaar 
Aantal pagina's: 40
Formaat: 33,7 x 23,5 x 0,9 cm
ISBN: 9789462915121

_

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.