Prachtig en leerrijk prentenboek - De krokodil die niet van water hield

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19808

Kleine krokodil is niet zoals zijn broertjes en zusjes. Terwijl zij spartelen en sproeien, blijft hij liever aan de kant. Hij houdt niet van water.Maar hij wil niet onderdoen voor zijn broers en zussen, dus besluit hij het nog één keer te proberen. Hij neemt een grote duik en... komt erachter dat hij helemaal geen krokodil is. Maar een DRAAK!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurGemma Merino
IllustratorGemma Merino
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn

Prachtig en leerrijk prentenboek De krokodil die niet van water hield. Er zit voor de scherpe waarnemer aan het eind nóg een mooie grap verborgen die een heel nieuw verhaal in zich draagt.

Auteur: Gemma Merino
Illustrator: Gemma Merino
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 37,9 x 26,7 x 1 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047706144

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.