Prachtig gedichtenprentenboek - Zo mooi anders

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ24099

Laat je vervoeren, ontvoeren, meevoeren door de beelden van de kunstenaars en de woorden van de dichters!

... daar komen rare kindertjes van
... dat altijd maar het licht roerloos in de middag
... dan ben ik Prikkebeen

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 16 jaar
Auteur
GenreGedichtenbundels
ThemaKunst en cultuur

Wat een prachtige gedichtenprentenboek is Zo mooi anders! Lemniscaat uitgeverij vroeg hun illustratoren im hun favoriete gedicht te illustreren. Een verrassing op iedere bladzijde! 

Doesjka Bramlage, Marijke ten Cate, Linde Faas, Annette Fienieg, Paula Gerritsen, Irene Goede, Annemarie van Haeringen, Alice Hoogstad, Mies van Hout, Sandra Klaassen, Martijn van der Linden, Sanne te Loo, Sylvia van Ommen, Georgien Overwater, Peter-Paul Rauwerda, Dieter Schubert, Ingrid Schubert, Marije Tolman, Ronald Tolman en Dorine de Vos gingen enthousiast aan de slag, en de meest bijzondere prenten zijn het resultaat!

Auteur: divers
Illustrator: divers
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 48
Formaat: 34,3 x 25,3 x 1,2 cm
ISBN: 9789047700142

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
263400.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.