Prachtig prentenboek - De vallei van de wentelmolens

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18784

In de vallei van de wentelmolens gaat het leven z’n gewone gangetje. Maar dan komen de modelmachines eraan en met één druk op de knop wordt alles perfect. De mensen houden op met dromen, de wentelmolens vallen stil. Alleen Anna blijft dromen. Op een nacht ontmoet ze de Vogelman. Hij zou graag kunnen vliegen als een vogel. Kan Anna hem helpen bij het verwezenlijken van zijn droom?

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurNoelia Blanco
IllustratorValeria Docampo
GenrePrentenboek
ThemaFilosofie

De vallei van de wentelmolens is een prachtig filosofisch verhaal over het belang van dromen. De illustraties zijn een combinatie van manuele en digitale technieken. Van de illustratrice van Het land van de grote woordfabriek.

Auteur: Noelia Blanco en Valeria Docampo
ISBN: 9789058388728

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.​​​​​​​

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.525.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.