Prentenboek - Sara Snufje en de uitvindwedstrijd

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM057

Sara Snufje is een kleurrijk kind met een wilde bos krullen en even wilde ideeën. Samen met haar papegaai maakt ze de meest gekke uitvindingen, in dit boek willen ze meedoen aan een uitvindwedstrijd.

Tijdens een spannende wedstrijd probeert iedereen iets bijzonders te verzinnen. Sara en Superkraai krijgen een geweldig idee. Zal het ze lukken iets te bouwen wat de wereld mooier maakt? En maken ze kans op de hoofdprijs?

14,95 €

8,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711971

TypePrentenboeken
Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurPip Jones
IllustratorSara Ogilvie
GenrePrentenboek
ThemaFantasie
STOP/FINISTOP

Kleurrijk prentenboek Sara Snufje en de uitvindwedstrijd is een knap kinderboek op rijm met warme illustraties en een heerlijk verhaal voor een slim maar pittig meisje en haar uitvindingen om (voor) te lezen en te doorbladeren.

Pip Jones is kinderboekenschrijver en redactrice. Met het eerste kinderboek dat ze schreef won ze direct de Greenhouse Funny Prize. Ze woont in Londen met haar man, twee dochters en een onzichtbare kat. Sara Snufje was haar eerste boek bij Lemniscaat, waarna Sara Snufje en de uitvindwedstrijd volgde.

Auteur: Pip Jones
Illustrator: Sara Ogilvie
Vertaler: Jesse Goossens
Uitgeverij: Lemniscaat
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Uitvoering: hardcover
ISBN nr: 9789047711971

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
260260.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.