Spannend boek - Rover gezocht

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29752

In het rijk van koning Ignaz, dat bestaat uit één enkel eiland, leidt iedereen een heel tevreden bestaan. Iedereen, behalve wachtmeester Ravenhorst. Hij heeft al jaren niks te doen omdat er geen rovers op het eiland zijn. En daar is hij nu ziek van geworden. Finn, de stalknecht, maakt zich zorgen om de gezondheid van zijn vriend de wachtmeester. Hij verzamelt al zijn moed en gaat met gevaar voor eigen leven op zoek naar een rover. Op zijn tocht komt Finn draken tegen, tovenaars en goudlibellen. Maar rovers...?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurUdo Weigelt
IllustratorMarieke Nelissen
GenreFictie voor kinderen
ThemaAvontuur

Vriendschap en opoffering staan in Rover gezocht centraal Zeventien paginagrote sfeervolle kleurige aquareltekeningen brengen een ongeloofljik toffe sfeer in het verhaal. 

Auteur: Udo Weigelt
Illustraties: Marieke Nelissen
Pagina's: 216
Leeftijd: vanaf 9 jaar
ISBN: 9789047706182

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1522.300.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.