Spannend heksenverhaal - Heks deeprie

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19178

Heks Deeprie is een vreselijke bemoeial en betweter. Heks Miezamplie geeft haar een hondje, in de hoop dat ze de andere heksen dan meer met rust zal laten. Deeprie schiet eerst niet goed op met Pineute. Elke keer als het dier een plas in huis wil doen, bevriest Deeprie haar en zet ze haar neer bij een boom. Als ze Pineute laat praten, schieten de twee beter op. Heks Teekla wil dat Deeprie met Pineute naar de hondenschool in mensenland gaat. Maar na de tweede les wordt de pratende Pineute ontvoerd. Vinden de heksen haar terug?

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurPatricia David
IllustratorKristina Ruell
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Spannend heksenverhaal Heks Deeprie gaat over vier heksen dat je in één ruk uitleest. Over hoe uitpraten beter werkt dan straffen. Met pittige illustraties vol verrassende details. Uit dezelfde reeks: 'Heks miezamplie'. Leeftijd: 8+

Auteur: Patricia David
Illustrator: Kristina Ruell
ISBN: 9789058388407

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152200.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.