Spannend prentenboek - Mini en de verrassing voor oma

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29856

Mini heeft een prachtige schelp gevonden die ze aan Oma cadeau wil doen. Morgen zal ze hem opsturen. Maar ’s nachts wordt Mini wakker van een stem die uit de schelp komt. Het is Berkarte de heremietkreeft. Hij wil graag met Mini kaarten. Ondertussen gaan zijn broers naar hem op zoek.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurKitty Crowther
IllustratorKitty Crowther
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Mini en de verrassing voor oma gaat over de warme band tussen kleinkind en grootmoeder.

Tekst en illustratie: Kitty Crowther
Pagina's: 48
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 9789462911574

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.515.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.