Spannend vertelsel - Wie klopt daar?

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18783

Het is winter en steenkoud. De akkers zijn bevroren en er heerst honger. Ook de weg is spekglad. Wanneer Moos, het paard van de boer valt, moet het geslacht worden. Dat betekent vlees, maar voor wie?

15,33 €

10,73 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurBart Moeyaert
IllustratorGerda Dendooven
GenrePrentenboek
ThemaSinterklaas
STOP/FINISTOP

Het spannende verhaal Wie klopt daar? is een eigenzinnige versie van het sinterklaasverhaal in prentenboekvorm. Met een bijzondere, poëtische tekst van Bart Moeyaert en krachtige illustraties van Gerda Dendooven.

Auteur: Bart Moeyaert en Gerda Dendooven
ISBN: 9789058387981

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.530.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.