Stoer leesboek - Help! Help!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16181

Muis is een ridder. Draak is haar beste vriendin. Op een dag horen ze iemand om hulp roepen. Muis en Draak gaan op het geroep af en komen bij een hoge toren. Prins schreeuwt om hulp. Hoe geraakt Muis bij Prins, ze heeft geen lang touw? Gelukkig weet Draak raad. Als ridder Kat Draak in mootjes wil hakken, springt Muis voor haar vriendin in de bres. Een verkleedfeestje vindt ze minder leuk. En trouwen met Prins ziet ze helemaal niet zitten...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurDirk Nielandt
IllustratorMarjolein Pottie
GenreLeren lezen
ThemaVriendschap

Het stoere leesboek Help! Help! is het tweede verhaal in de reeks over Muis en Draak. Hoe tegengestelde karakters toch dikke vrienden kunnen zijn. Met stoere, heldhaftige illustraties van Marjolein Pottie. Geschikt vanaf 7 jaar.

Auteur: Dirk Nielandt Met illustraties van Marjolein Pottie
ISBN 9789058387585
AVI 4 / AIV-E4

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.516.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.