Stoer prentenboek - De ridder die niet slapen wilde

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21208

Er was eens een ridder. Hij had een heel groot zwaard en een flappermantel. Hij had ook een puntige dolk, om boterhammen mee te smeren, en een krukje met drie poten. Wanneer de maan door het venster scheen en het knuffelkonijn klaarstond, was het bedtijd. Maar de ridder had geen zin om naar bed te gaan. Hij moest eerst nog een paar dingen doen: hij nam zijn degen en zijn knots en zijn piratensabel en ...

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurRandall Casaer
IllustratorRandall Casaer
GenrePrentenboek

De ridder die niet slapen wilde is een stoer prentenboek over een jonge ridder. Een stoer boek voor jongetjes en hun papa’s, dat ook meisjes kan bekoren. Met dynamische illustraties waarop veel te ontdekken valt.

Auteur & illustrator: Randall Casaer
Pagina's: 48
Leeftijd: +5
ISBN: 9789058389336

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.526.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.