Stoer prentenboek - KAT met hoofdletter K

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ21452

Prentenboek KAT met hoofdletter K is een moderne bewerking van het sprookje van De gelaarsde kat met illustraties van Sebastiaan Van...

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Prentenboek KAT met hoofdletter K is een moderne bewerking van het sprookje van De gelaarsde kat met illustraties van Sebastiaan Van Doninck.

De koekjesfabriek lag aan de rand van een drukke stad in een groot land. Maar midden in de zomer, op een lome dag, ging de fabriek plots dicht.De koekjesfabrikant was dood.G elukkig had de fabrikant drie zonen. Johnny, Jamie en Jeff.
Jeff kreeg de fabriek. Hij joelde, maakte een rondedansje en zette de koekjesmachines weer in gang.Jamie kreeg de vrachtwagen. Hij knikte tevreden en liet de motor loeien.Johnny kreeg de kat. Hij barstte in tranen uit.

Auteur: Siska Goemine
Illustrator: Sebastiaan Van Doninck
ISBN: 9789401418614
Pagina's: 48.
Leeftijd: +6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283600.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.