Stormachtig prentenboek - Angèle de verschrikkelijke

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16185

Op een mooie zomermorgen wordt Angèle geboren. Angèle is een schattige, kleine orkaan die vreselijk veel zin heeft om brokken te maken. Angèle raast over het land. Wat Angèle niet merkt, is dat ze ondertussen ook een kleine jongen het luchtruim inneemt met zijn vlieger. Als de kranten over ‘De onvermoeibare Zébédé’ en niet over ‘Angèle de Verschrikkelijke’ schrijven, wordt Angèle woest. Die idiote journalisten zal ze eens een lesje leren.

15,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurTine Mortier
IllustratorBert Dombrecht
GenrePrentenboek
ThemaAvontuur

Stormachtig vliegerverhaal Angèle de verschrikkelijke vertelt over een kleine orkaan die brokken wil maken. Daartegenover staat een vrolijk kind dat zichzelf en zijn vlieger onvermoeibaar laat meenemen door de wind. Geschikt vanaf 5 jaar. Bekroond met een Vlag en Wimpel.

Auteur: Tine Mortier Met illustraties van Bert Dombrecht
ISBN 9789058386410

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
332300.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.