leesgroeiboek 'Het pleintje: winterwarmte'

Tof leesgroeiboek - Het pleintje: winterwarmte

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19221

Al spelenderwijze lezen! Een lekker dik leesgroeiboek over de kinderen en de buurtbewoners van het pleintje. Moon, Greg en Tijn spelen in de sneeuw, gaan sleeën, bouwen een vogelhuisje,… Met agent Piet Precies en de vervelende buurvrouw Kaat schieten de kinderen niet goed op.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurHilde Vandermeeren
IllustratorFrank Daenen
GenreLeren lezen
ThemaVriendschap

Tof leesgroeiboek waarin diverse tekstsoorten aan bod komen: raadsels, zoekprenten, weetjes, brieven en dagboekfragmenten. Afgewisseld met leuke stripjes over de luie werkmier Bo. De illustraties van Frank Daenen maken het boek helemaal af!

Auteur: Hilde Vandermeeren
Illustrator: Frank Daenen
ISBN: 9789058389084

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212700.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.