Verrassend flapjesboek - Wie wil met de bal spelen?

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22593

Violet de eekhoorn is jarig. Pakjestijd! Violet krijgt een mooie, rode bal. Ze gaat op zoek naar vriendjes om samen met haar nieuwe bal te spelen. Maar plots is haar bal weg. Samen met Stekel de egel gaat Violet hem zoeken. Ze lopen dieper en dieper het bos in. Kan jij de bal van Violet vinden?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurSylvie Misslin
IllustratorAmandine Piu
GenreFlapjesboeken
ThemaVriendschap


Een flapjesboek boordevol verrassingen! Kinderen gaan op avontuur met Violet en haar vrienden. Speelse illustraties die een groot publiek bekoren.

Auteur: Sylvie Misslin
Illustrator: Amandine Piu
Leeftijd: +2 jaar
Pagina's: 18
ISBN: 9789058389800

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253300.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.