Vrolijk boek - Een reus van een beer + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26233

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!Broes is een beer. Hij is niet klein meer. Vooral niet als hij op de schouders van Moe zit. Dan is hij een reus van een beer. Moe gaat op zoek naar vis. Dat vindt Broes saai. Hij gaat lekker op pad. Hij wil een kijkje gaan nemen bij de mens. Ook al zei Moe: 'De mens brandt een gat in je pels.' De mens vangt Broes en sluit hem op…

24,95 €

14,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurKristien Dieltiens
IllustratorSeppe Van den Berghe
GenrePrentenboek
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Een reus van een beer is een spannend samenleesboek, waarvan de teksten langzaam moeilijker worden. Over de wereld verkennen en kleine helden.

Auteur: Kristien Dieltiens
Illustrator: Seppe Van den Berghe
Leeftijd: +6j
ISBN: 9789058389978
Pagina's: 144
Afmetingen: 21,5 x 17,5 cm
AVI niveau: AVI 2, AVI 3, AVI 4, AVI 5, AVI 6

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.521.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.