Vrolijk liedjesprentenboek - Diere-liere-liedjes

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM005

Zal de visser de raad van een vis opvolgen en zélf de worm op eten nu hij zo'n honger heeft ... en heb je een heel lang stokbrood nodig voor een broodje krokodil...?

Je komt het allemaal te weten in dit vrolijk liedjesprentenboek met de leukste dierenliedjes voor elke peuter en kleuter.

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047708919

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurElle van Lieshout en Erik van Os
IllustratorAlice Hoogstad
GenrePrentenboek + CD
Themakinderliederen

Veertien vrolijke dierenliedjes die zo in het rijtje kinderliedjesklassiekers kunnen worden geplaatst. Eenvoudig van taal, verrassend van stijl en licht van toon. Ze sluiten perfect aan op de directe belevingswereld van jonge kinderen en stimuleert de fantasie en het denken door gebruik te maken van ongewone situaties en (taal)grappen.

Met kleurrijke, warme prenten van Alice Hoogstad en bij het boek zit een CD met alle veertien liedjes op! Gouden Penseel-winnares Alice Hoogstad zet in haar aantrekkelijke, kleurige stijl alle dieren neer die bezongen worden: een duizendpoot met duizend schaatsen en een zwembroek aan, een koe die gras verkoopt en een pinguïn die genoeg heeft van zijn zwart-witte kleren, enzovoort.

Auteurs: Elle van Lieshout & Erik van Os
Illustraties: Alice Hoogstad
Uitgeverij Lemniscaat B.V., uitgeverij
Inclusief CD
Eerste verschijningsdatum: 23/06/2017
Afmetingen: 308 x 248 x 10 mm
Vorm: Hardcover
Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Dit liedjesboek met CD wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.310.010.250.5
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.