Vrolijk prentenboek - Opvrolijkvogeltje

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ25743

O, het is ochtend, en dit wordt weer een hele drukke dag!

Een boek dat spat van de liefde en de kleur in het leven van ouders en kinderen.

Opvrolijkvogeltje moet aan de slag. Als dit prachtige, veelkleurig vogeltje door het land vliegt, brengt ze vrolijkheid en energie aan alle dieren die ze tegenkomt – maar bij elke ontmoeting verliest ze zelf een beetje van haar kleur. Aan het eind van de dag is ze grijs en moe… totdat ze terugkeert naar haar nest, waar haar jonkies haar weer opladen met nieuwe kleur en levenskracht.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorIngrid & Dieter Schubert
GenrePrentenboek
ThemaLiefde en geluk

Voor het vrolijke prentenboekje Opvrolijkvogeltje verdiepten Ingrid en Dieter zich voor deze samenwerking in de door Edward bedachte Australische dierenwereld en schiepen onder meer de knuffeligste wombatjes, een koninklijke kangoeroe en aandoenlijke oude emoes. En natuurlijk zit het rijk van Opvrolijkvogeltje op Schuberteske wijze vol beeldgrapjes.

Auteur: Edward van de Vendel
Illustrator: Ingrid en Dieter Schubert
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 30
Formaat: 29,7 x 23,8 x 0,9 cm
ISBN: 9789047707073

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
243000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.