Vrolijk prentenboek - Prinses Araballa gaat naar school

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16166

Met Prinses Arabella is jarig wist de kleine prinses duizenden kinderharten te veroveren. In dit tweede prentenboek gaat de parmantige prinses voor het eerst naar school. Aarabella moet niet alleen leren lezen en tellen, ze moet ook leren buigen en lopen als een prinses. Dat is erg vermoeiend en lijkt niet altijd zinvol. Prinses Arabella snapt niet waarom je met een stapel spannende boeken op je hoofd zou rondwandelen als je er ook in kan lezen. Ook dit boek eindigt met een verrassende pointe.

14,50 €

8,70 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaNaar school gaan
STOP/FINISTOP

Vrolijk prentenboek over prinses Arabella, waarin we haar vriendinnen prinses Ling en prinses Sofie leren kennen.

Auteur: Mylo Freeman Met illustraties van de auteur
ISBN 9789058384928

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.521.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.