Wondermooi boek - Kattenstreken

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA010

Miauwtjes! Dit poeslief boek staat vol prachtige, met de hand gemaakte tekeningen en neemt je mee in de fascinerende wereld van 15 pluizige viervoeters.

De kat is een mysterieus dier, dat zijn plekje altijd weet te vinden maar heb je je - net zoals ons - als eens afgevraagd wat er in hun kopjes omgaat? Wat ze denken als ze vredig liggen te spinnen of in de lucht springen? En welke avonturen ze beleven als je héél eventjes niet oplet?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832402

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurSébastien Perez
IllustratorBenjamin Lacombe
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Het gouden duo Sébastien Perez en Benjamin Lacombe komt opnieuw naar buiten met een klein meesterwerk. Prachtige kattenportretten in woord en beeld, die je een uniek inkijkje in het leven van 15 bijzondere katten geeft. Voor poezewoefkes vanaf 8 jaar.

Auteur: Sébastien Perez
Illustraties: Benjamin Lacombe
Afwerking: hardback
Aantal pagina's: 64
Afmetingen: 26,1 x 20,2 x 1,3 cm
Verschijningsdatum: mei 2018
Uitgeverij: Clavis

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.210.270.49
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.