Wondermooi prentenboek - De blauwe vinvis

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26107

De blauwe vinvis is het meest bijzondere beest dat er bestaat. Hij kan wel dertig meter lang worden - net zo lang als een vrachtwagen, een graafmachine, een boot, een auto, een fiets, een motor, een busje en een tractor achter elkaar.
Zijn bek is zo groot dat er wel vijftig mensen in kunnen staan. Gelukkig eet een blauwe vinvis geen mensen... En een babyvinvis drinkt bijna tweehonderd liter moedermelk per dag. Niet gek dat hij ieder uur meer dan vier kilo zwaarder wordt.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurJenni Desmond
IllustratorJenni Desmond
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Alle raarste maar waarste feiten over het grootste dier ter wereld! Jenni Desmond vertelt de meest wonderlijke feiten in De blauwe vinvis en maakt daar de prachtigste illustraties bij. De blauwe vinvis is een prentenboek om bij weg te dromen én om je spreekbeurt over te houden.

Auteur: Jenni Desmond
Illustrator: Jenni Desmond
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 48
Formaat: 30 x 24,5 x 1 cm
ISBN: 9789047707462

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.