Wondermooi prentenboek - Temmer Tom

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19810

Vijftien jaar geleden maakten Tjibbe Veldkamp en Philip Hopman het prentenboek Temmer Tom. Nu keren zij terug naar het fantastische verhaal. Toms vader is bang voor dieren: bang voor vlinders, slakken, eekhoorns... Wat Tim ook zegt, niets helpt. Zijn vader blijft bang - en blijft binnen. Tom wil niets liever dan zijn vader over zijn angst heen helpen en bedenkt een snedig plan. 

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurTjibbe Veldkamp
IllustratorPhilip Hopman
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Philip Hopman is op zijn best: met zwierige tekeningen in het wondermooie prentenboek Temmer Tom en een vaak verrassend perspectief. Tjibbe Veldkamps tekst laat zien dat hij alles in huis heeft om een prentenboekverhaal te schrijven dat staat als een huis: uitgebalanceerd, helder, met een lekker tempo en gevatte dialogen tussen Tom en zijn vader.

Geschikt voor kleuters maar ook leuk voor jonge lezertjes.

Auteur: Tjibbe Veldkamp
Illustrator: Philip Hopman
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 37,9 x 26,7 x 1 cm
ISBN: 9789047700265

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253100.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.