Wonderschoon kijkboek - Kijk, konijnen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM006

Ga een dag mee in het leven van deze vrolijke konijnentweeling. Terwijl de dag én het jaar verstrijken, is er in hun huis en tuin zoveel te zien en te beleven dat je elke keer iets nieuws zult ontdekken. En kan je ook de voorwerpen vinden die op iedere prent terugkeren?

Een boek zonder woorden dat duizend verhalen vertelt.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709169

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurDaphne Louter
IllustratorDaphne Louter
GenrePrentenboek

Het dagelijks leven van de tweeling van Daphne Louter, Pien en Teun, inspireerde haar tot dit wonderschone, gedetailleerde prentenboek dat zonder woorden het verhaal vertelt van een jongens- en een meisjeskonijn en hun huisdier, de kip. We volgen het olijke duo door de dag en het hele verdere jaar.

De subtiele kleuren, fijne lijnen en talloze details in de prenten geven het boek een tijdloos karakter en doen denken aan grote Britse illustratoren als Beatrix Potter. Niet voor niets won Daphne met de eerste prenten voor dit boek in 2014 de Lemniscaat Illustratiewedstrijd.

Auteur en illustraties: Daphne Louter
Uitgeverij Lemniscaat B.V., uitgeverij
Eerste verschijningsdatum: 03/07/2017
Afmetingen: 248 x 246 x 10 mm
Vorm: Hardcover
Van 0 - 6 jaar.

Dit kijkboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.010.240.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.