Blokkenset Kubkid - 32 alfabet blokken

Staat: Nieuw product

Janod

JS024

Houden je apenkoppen van puzzelen of van letters? Deze blokkenset is fijn voor elk kind. De leuke, vrolijke, kleurrijke Janod blokpuzzel bestaat 32 blokken met enerzijds het alfabet en anderzijds een puzzel van een aap. 

Het merk Janod staat voor uren speelplezier. De puzzels en blokpuzzels zijn bij veel kinderen de favoriet, gegarandeerd een geslaagd kado dus.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02993

SamenstellingenKarton
TypeBlokken
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar

Set van 32 Alfabet blokken Kubkid uit de collectie van Janod: hoofdletters, kleine letters en schuin gedrukte letters. De letters op de lichtgewicht blokken worden geassocieerd met de dieren op de blokken. Leerrijk speelgoed om te stappelen en tegelijk te leren.

Afmetingen blok: 5 x 5 x 5 cm
Materiaal: karton
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Hélène B.
  •  de 08/02/2021
Niet zo stevig als verwacht opbergdoos is alles behalve praktisch door schuifsysteem.
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 08/02/2021

Beste Hélène, hartelijk bedankt voor uw berichtje. Aarzel niet met ons contact te nemen per email indien u dit artikel wenst retourneren. Alvast bedankt en fijne dag verder Cathrine

Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.