Gekleurde set bouwstenen - Groot basispakket

Staat: Nieuw product

Haba

HAB654

Als je deze set bouwblokken ziet wil je meteen aan de slag gaan met de kubussen, balken, ronde zuilen, bruggen en torenspitsen, ... Zo ontstaan telkens weer nieuwe bouwwerken.

Bij het stapelen en bouwen, trainen kinderen al spelend hun oog-handcoördinatie en fijne motoriek. De gevarieerde kleuren en vormen van de houten blokken stimuleren bovendien de creativiteit

64,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305162

CollectieHouten speelgoed
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Kleurrijke grote basisdoos (43-delig) met gekleurde bouwstenen van Haba, gemaakt uit beukenhout. In dit basispakket zitten verschillend kleuren en vormen blokken waaronder kubussen, balken, ronde zuilen, bruggen en torenspitsen voor eindeloos bouw- en speelplezier.

Afmetingen doos: 27 x 23 x 2 cm
Aantal blokken: 43
Leeftijd: vanaf 1 jaar tot ongeveer 8 jaar
Materiaal: beuk

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!