Houten motoriekspel - Boomgaard

Staat: Nieuw product

Haba

HAB374

De kleurrijke rollen brengen kleine kinderhanden in beweging.

Er wordt gespeeld volgens de eenvoudige regels van het klassieke HABA-spel Boomgaard: de kinderen proberen bij het oogsten alleen of samen sneller te zijn dan de brutale raaf.

Natuurlijk is het ook leuk om de rollen op kleur te sorteren of om ze naar believen door de kruin van de boom te schuiven.

49,99 €

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303821

CollectieHouten speelgoed
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %
  • gebaseerd op het spelprincipe van het klassieke HABA-spel Boomgaard
  • kan volgens eenvoudige spelregels of vrij worden gespeeld
  • kan alleen of in groep worden gespeeld
  • leren kennen en ordenen van kleuren en vormen
  • bevordert de fijne motoriek
  • voor- en achterzijde bespeelbaar


Geschikt vanaf 1,5 jaar.
Afmetingen:
26 x 41 x 29 cm
Materiaal: beuk, berk

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.08
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!