schitterende bouwstenen 'Sevilla'

schitterende bouwstenen 'Sevilla'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ003

Stapelen of bouwen is belangrijk voor de concentratie en de fijne motoriek van uw kind. De bouwstenen 'Sevilla' in vrolijke kleuren bieden kleine...

62,50 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Stapelen of bouwen is belangrijk voor de concentratie en de fijne motoriek van uw kind. De bouwstenen 'Sevilla' in vrolijke kleuren bieden kleine bouwmeesters talrijke mogelijkheden om hun eerst torens te bouwen. Kleine bouwwerken worden knappe kunstwerken! Deze blokkenset bevat 25 onderdelen waaronder een rammelsteen, belletje, spiegel, prisma, loep en doorkijkje.

Materiaal: Beukenhout
Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.


Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
347.1431.871
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3566