set de blocs en bois blanc H

set houten blokken H Block 'white'

Staat: Nieuw product

Rock & Pebble

KZ28156

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle...

42,00 €

37,80 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Net zoals deze houten blokken!

Misleidend eenvoudig, verrassend creatief. Daag jezelf uit om architecturale sculpturen, designer composities en sculpturale expressies te bouwen met de houten blokken van Rock & Pebble. Groot en klein blijven urenlang in de ban van deze objecten in H-vorm!
De set bevat 18 H-blokken gemaakt uit beukenhout, bewerkt met niet-giftige verf op waterbasis.

Verpakt in een kartonnen doos, inclusief ideeënboekje.
Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Formaat H-blok: 5,4x5,4 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.76
Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Niet een traditioneel poppenhuis, maar wel houten peren, appels, olifanten en wolkjes huisvesten dito minimalistische popjes. Een uniek concept! Poppenhuizen van Rock & Pebble zijn met de hand afgewerkt en gemaakt uit onbehandeld, multiplex berkenhout. Gewoon zo gebruiken of toch liever verven, vernissen of versieren... het kan allemaal! Ook met de Pebbles - de moderne inwoners van de huizen - kan je zelf aan de slag. Om de spelbeleving helemaal te vervolledigen, biedt Rock & Pebble poppenhuis meubels aan in een dezelfde minimalistische stijl. Natural, non toxic, sustainable is our goal. Imaginative, playful and artistic is our soul. (Rock & Pebble)