Aandoenlijk prentenboek - Vergeet-mij-nietje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21211

Vergeet-mij-nietje ‘Ik ga op reis,’ zegt Varken. ‘Fijn voor je,’ zegt Muis. Varken vertrekt en Muis blijft achter. Ze wil graag mee met Varken, maar ze kan haar huisje niet achterlaten. Muis houdt van haar huisje. Maar nu Varken er niet is, ontbreekt er iets. Haar huis is minder een thuis. Muis eet elke dag minder. Op een dag ziet ze een stip op het raam. Ze neemt haar poetslap en boent het raam, maar de stip gaat niet weg...

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMilja Praagman
IllustratorMilja Praagman
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Een warm verhaal over twee dikke vrienden die elkaar even niet zien. De illustraties van Milja Praagman spreken een groot publiek aan.

Auteur & illustrator: Milja Praagman
Pagina's: 32
Leeftijd: +3
ISBN: 9789058389268

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.526.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.