Avontuurlijk reisverhaal - Noordwaarts

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19179

De pinguïn-familie Pingo woont op de Zuidpool. Op een dag neemt pa Pako een besluit: ze verhuizen naar de Noordpool. Op de Zuidpool is het veel te druk! Vliegen gaat niet, dus koopt het gezin een pingobiel. Maar telkens als het gezin onderweg halt houdt om een ijsje te kopen, gebeuren er vreemde dingen. Overal waar ze langskomen, werkt broer Puk zich in nesten. Wel handig voor een reisverhalenschrijver als Puk. Want met dit boek wil hij beroemd worden.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 10 jaar
AuteurAaron Rosen
IllustratorBert Dombrecht
GenrePrentenboek
Themareizen

Noordwaarts is een avontuurlijk reisverhaal, verteld door Puk, pinguïn, schrijver en schepper van chaos. Over hoe gewoontes in een land vreemd overkomen voor een buitenstaander. Leeftijd: 10+

Auteur: Aart De Zitter
Illustrator: Berd Dombrecht
ISBN: 9789058389015

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182500.32
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.