Beeldschoon prentenboek - Ventje zoekt een vriendje

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29733

Ventje zoekt een vriendje. Hij neemt nieuw maatje mee naar huis. Maar zijn mama wil hem niet in huis hebben. Ventje kan hem ook niet verstoppen, want vriendje steekt met kop en schouders boven alle spullen uit. Wat nu?

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurTed van Lieshout
IllustratorIngrid & Dieter Schubert
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Het beeldschone prentenboek Ventje zoekt een vriendje is een unieke samenwerking tussen drie grootheden uit de jeugdliteratuur: Ted van Lieshout & Ingrid en Dieter Schubert. Betoverende vriendschap, grenzeloze fantasie en confronterende werkelijkheid.

Auteur: Ted van Lieshout
Illustraties: Ingrid & Dieter Schubert
Leeftijd: < 6 jaar
ISBN: 9789047707400

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.829.800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.