Bekende sprookje - Het geheim van de keel van de nachtegaal + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26255

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!In sprookjes kunnen de dromen en wensen van keizers met één vingerknip realiteit worden. In Het geheim van de keel van de nachtegaal droomt een Chinese keizer van een nieuwe Keizerlijke Tuin der Tuinen. Een eenvoudige tuinman slaagt erin om die droom werkelijkheid te maken. Wanneer de keizer een nachtegaal hoort, weet hij dat die muziek ook deel moet uitmaken van zijn tuin. De nachtegaal is gewillig, maar niet willoos. Zijn muziek is uniek, maar niet te vangen. Kan een almachtige keizer leven met de gedachte dat iets aan zijn wil ontsnapt?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurPeter Verhelst
IllustratorCarll Cneut
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Peter Verhelst bewerkte het bekende sprookje Het geheim van de keel van de nachtegaal, van H.C. Andersen tot een muzikale en poëtische tekst. Carll Cneut laat de lezer dwalen door een betoverend mooie wereld. Winnaar Woutertje Pieterse Prijs. Winnaar Gouden Uil Jeugdliteratuur 2009. Winnaar Gouden Griffel, Boekenwelp, Boekenpluim, White Raven Special Mention 2009 en Plantin-Moretuspublieksprijs voor beste boekomslag.

Auteur: Peter Verhelst
Illustrator: Carll Cneut
Leeftijd: +7j.
Pagina's: 66
Afmetingen: 25 x 30 cm
ISBN: 9789058385079

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.