Bijzonder leesboek - Verboden te lachen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16161

Toen Lief nog een baby was, verongelukte haar papa. Sindsdien bant haar mama alle leuke dingen uit hun leven. De nieuwe buren zetten hun saaie leventje op zijn kop. Robertini is goochelaar-streepje-zanger. Lief kan het goed vinden met zijn zoon Merlijn. Mama heeft het niet zo begrepen op de luide liedjes en feestjes. Op een dag laat ze de duif van Robertini ontsnappen...

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurHilde Vandermeeren
IllustratorJoris Ongena
GenreLeren lezen
ThemaFilosofie

Het bijzondere leesboek Verboden te lachen is een origineel en grappig verhaal mét inhoud. Een dikker boek voor kinderen die de eerste lezers ontgroeid zijn. Met wondermooie illustraties van een beloftevolle debutant. Geschikt vanaf 7 jaar.

Auteur: Hilde Vandermeeren Met illustraties van Joris Ongena
ISBN 9789058387592
AVI 6 / AVI-M5

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2115.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.