Conceptboek De spiekpietjes & Spiekpietjespop jongen

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP011

De Spiekpietjes zijn een concept en een boekenreeks uit hoofd en hand van Thaïs Vanderheyden. Bij de boeken hoort een Spiekpietpop. Deze pop wordt samen met het eerste boek verkocht in dit pakket.

Elk jaar met het vallen van de blaadjes verstoppen de Spiekpietjes zich in huizen, appartementen, klaslokalen en winkels. Zo kunnen ze zien of kindjes heel lief en braaf zijn, of een beetje ondeugend. Neem een kijkje in de wereld van de Spiekpietjes met dit geweldige boek.

32,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889124

Het is de bedoeling dat ouders, grootouders, juffen en meesters, het popje begin november laten opduiken in huis of klas. Elke avond verplaatst het Spiekpietje zich in huis om de bewonertjes elke dag vanop een andere plaats te bespieden. Elke ochtend gaan de kinderen op zoek naar hun Spiekpietje. Spiekpietjes zitten het liefst in de hoogte op een kast, op de schouw etc. Ook keukens zijn een favoriete plek omdat ze dan goed kunnen zien wie flink zijn bordje leeg eet.
De Spiekpietjes hebben elk een klein telefoontje waarmee ze alle info naar Spanje doorbellen. Daar wordt het grote rode boek van Sinterklaas netjes aangevuld.

Auteur: ThaÏs Vanderheyden
Illustrator: ThaÏs Vanderheyden
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 28
Leeftijd: 4 jaar
Afmetingen: 33,3 x 24,1 x 1 cm


Uitgegeven door de Limonade fabriek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anneke C.
  •  de 16/11/2020
Wat een schitterend idee! En wat zijn ze mooi, die Spiekpietjes!!
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.