Fantasierijk boek - Ridder Tim wil een draak

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA012

Alles voor een ridder feestje (23)

Grappig en aandoenlijk verhaal om ontelbaar keer voor te lezen. Tim is een eigenwijze kleuter die aanvankelijk erg teleurgesteld is maar uiteindelijk heel blij naar huis gaat omdat hij zijn doel bereikt heeft.

Ridder Tim wil een huisdier. En niet zomaar een huisdier. Tim wil een DRAAK! 'Alle ridders hebben draken,' zegt Tim beslist. 'Ik ben een ridder en ik wil een draak!' Samen met mama gaat Tim naar de dierenwinkel. Maar de man van de dierenwinkel verkoopt helemaal geen draken. Of toch?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044829907

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJudith Koppens
IllustratorEline van Lindenhuizen
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Leuk prentenboek dat makkelijk voor te lezen is en vol staat met fijne illustraties geschilderd in een losse stijl. Herkenbaar voor ouders en enthousiaste kleintjes met veel fantasie!
 

Auteur: Judith Koppens
Illustrator: Eline van Lindenhuizen
Thema's: Huisdieren Draken Ridders
Leeftijd: voor dierenvrienden vanaf 4 jaar
Formaat: 26,8 x 25,5 x 0,9 cm
Verschijningsdatum: februari 2017
Uitgeverij: Clavis
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.260.270.38
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories