Fantasierijk prentenboek - Mijn vriendin Willemijn

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA077

De werkelijkheid en verbeelding lopen vaak door elkaar bij onze kindjes. Daarover gaat ook dit heerlijk kinderboek om samen met je kleine dagdromertjes te lezen.

In de klas vertelt Casper een verhaaltje: ‘Gisteren ging ik op bezoek bij mijn oma. Zij was niet thuis, maar haar vriendin Willemijn was er wel. We hebben samen koekjes gebakken, en dat ging helemaal mis!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044837100

AuteurAngela Pelaez-Vargas
IllustratorAngela Pelaez-Vargas
GenrePrentenboek
ThemaFantasie

Mijn vriendin Willemijn is een leuk prentenboek van de Belgische uitgeverij Clavis over ingebeelde vriendjes en grote avonturen in je hoofd. Een mooi voorleesboek voor kleine dagdromers vanaf 4 jaar.

Auteur en illustraties: Angela Pelaez-Vargas
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32 pagina's
Formaat: 29,9 x 21,7 x 8 cm
ISBN nr: 9789044837100

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.