Fantasierijk prentenboek - Slimme lotje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH006

De zon is gaan slapen en de maan komt op. Nu worden alle heksen wakker. Boem, tok, wat is dat? Een koffer! Er staat een kleine koffer voor de deur. 'Kom Poes,' roept Lotje, 'ik tover die koffer open!' Maar zo eenvoudig is dat niet ... Zal Lotje het geheim van de koffer kunnen ontsluieren?

Een heruitgave van een populair prentenboek over een slim heksje met een doortimmerd plot en prachtige illustraties in de meest boeiende kleuren!

16,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912373

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurLieve Baeten
IllustratorLieve Baeten
GenrePrentenboek
ThemaAvontuur

Heruitgave van het populaire prentenboek van Lieve Baeten, in vernieuwde vormgeving op groter formaat én met pagina grote flappen. Het verhaal is nog altijd even meeslepend en gaat over geheimen en slim zijn.

Uitgever: De Eenhoorn
Auteur: Lieve Baeten
Leeftijd: 3-4 jaar
Verschijningsdatum: 15/08/2017
Aantal pagina's: 32

Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 280 x 236 mm

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.010.240.41
  • Door Lisa N.
  •  de 08/04/2020
Heel leuk.
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.