Fantastisch prentenboek - Alfons, dat is niet oké!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29754

Meestal vindt Natalie het prima dat Alfons er is, maar als ze hem betrapt terwijl hij haar lievelingsboek opeet... Nee... Dat is niet oké!

...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurDaisy Hirst
IllustratorDaisy Hirst
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Fantastisch prentenboek waarin een fikse ruzie tussen twee kleuters centraal staat. Bij de paginagrote tekeningen, die afwisselend op een zachtgekleurde pagina staan, ontvouwt zich het verhaal, waarbij de kleuren geel, rood en blauw dominant zijn. 

Tekst en illustraties: Daisy Hirst
Aantal pagina's: 34
Leeftijd: < 6 jaar
ISBN: 9789047707127

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.