Gek boek - Het boze boek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH027

We zijn allemaal wel eens boos. Als ook dit grappig boek. Dat mag, maar na een tijdje is het toch leuk dat de boosheid overgaat. Het boek is echter zo boos, dat het helemaal rood ziet! Wat nu? Gelukkig heeft het roze muisje een paar ideetjes om het boek te kalmeren. Help jij mee? Langzaamaan wordt het boek weer rustig. Oef, goed gedaan!

IJzersterk concept in al zijn eenvoud, helderheid en met een genuanceerde oplossing.

13,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913066

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurCédric Ramadier
IllustratorVincent Bourgeau
GenrePeuterboeken
ThemaGevoelens
STOP/FINISTOP

Het boze boek is een internationaal succes: vertaald in 8 talen en er zijn honderdduizenden exemplaren van verkocht. Door een combinatie van verschillende methodes - even alleen gaan zitten, even wachten, uitleggen waarom je boos bent ... - gaat de boosheid van het boek uiteindelijk over. Help jij dit boek om weer rustig te worden?

Auteur: Cédric Ramadier
Illustrator: Vincent Bourgeau
Thema: gevoelens, boos zijn, rustig worden
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal pagina's: 20
Formaat 18,5 x 24 cm
Uitvoering: kartonboek
Verschijningsdatum 07/03/2018

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.190.250.34
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.