Grafisch prentenboek - Robot maakt vrienden

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32196

Over leuke vrienden én over tijd voor jezelf. Wat moet je doen als je graag vrienden wil hebben? Inderdaad: je maakt ze gewoon zelf. In dit hilarische prentenboekje op rijm verzamelt Robot binnen de kortste keren een hele groep aardige, grappige en handige vrienden om zich heen. Maar dat heeft ook zijn nadelen.

12,50 €

8,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurTijn Snoodijk
IllustratorTijn Snoodijk
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Zin om te knutselen? Download hier de robotvrienden-knutselpagina.

Auteur & illustrator: Tijn Snoodijk
Leeftijd: +4j.
Pagina's: 48
ISBN: 9789462912083

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.