Grappig prentenboek met geheugenspel - Memorykonijn

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ25744

Konijn zoekt het andere konijn, maar vindt een vliegtuig! Memorykonijn begint als een blad vol speelkaartjes met de rug naar boven. Het eerste kaartje dat is omgedraaid is dat van Konijn. Hij kruipt uit zijn kaartje en gaat op zoek naar het andere konijn.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurMaranke Rinck
IllustratorMartijn van der Linden
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Een grappig prentenboek en geheugenspel ineen. Achterin het boek Memorykonijn zitten tweeëndertig stevige speelkaartjes met daarop de figuren uit het boek. Voor urenlang lees- én speelplezier!

Maranke Rinck (Rotterdam, 1976) volgde bMuziek en Dans. Ze is fulltime schrijfster, zowel van verhalen voor kinderen als van teksten voor bedrijven. Ze vormt met haar echtgenoot Martijn van der Linden een geweldig kunstenaarskoppel.

Auteur: Maranke Rinck
Illustrator: Martijn van der Linden
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 44
Formaat: 25 x 25 x 1,1 cm
ISBN: 9789047701682

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.