Hilarisch leesboek - Een mop met een bij bij

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH024

Hilarisch moppenboekje voor wie net kan lezen, boordevol leuke moppen, raadsels en grappige beeldverhalen! Riet Wille verzamelde moppen over de school, dieren, de dokter, eten ... Richard Verschraagen maakte er weer uitbundige illustraties bij. In het hele boek staan de families van Sam en Noor centraal. Lees en lach je mee?

10,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912908

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurRiet Wille
IllustratorRichard Verschraagen
GenreMoppenboeken
ThemaDieren

Een leesboek vol moppen voor de jongste beginnende lezers. Er wordt gespeeld met taal, je hebt doorlopende tekst en mopjes in stripverhalenvorm. Doorheen het verhaal zitten 30 bijen verstopt, de pret kan dus echt niet meer op.

Dit hilarisch moppenboekje op AVI 1 / AVI M3 ligt in de lijn van het succesvolle Moppen op een bordje boek. Leuk om spelenderwijs het leren lezen te oefenen en bij te schaven.

Auteur: Riet Wille
Illustrator: Richard Verschraagen
Aantal pagina's: 64
Afmetingen: 21 x 15,5 cm
Verschijningsdatum: 21/02/2018
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 6+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.210.150.16
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.