Hilarisch prentenboek - Kees van Dijk

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ25352

Kees is doodgewoon. Rustig baantje, gezinnetje. Niets lijkt Kees te verstoren. Toch vertelt hij voor het slapen de meest verbazingwekkende verhalen. Over gekke diertjes die op 2 poten lopen en de meest krankzinnige dingen gebruiken. Wat voor krachten heeft Kees? 

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurElle van Lieshout en Erik van Os
IllustratorJan Jutte
GenrePrentenboek
Themahumor

Hilarisch prentenboek waarin Kees van Dijk die schittert als visionaire dino. Andersen-illustrator Jan Jutte penseelt in zijn karakteristieke stevige lijnen en krachtige kleuren een opgewekt en uitgelaten dinosaurusbestaan, waarin van alles te ontdekken valt. Een prentenboek dat ook voor jongetjes een feest is.

Auteur: Elle van Lieshout en Erik van Os
Illustrator: Jan Jutte
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 31 x 24,5 x 1 cm
ISBN: 9789047704997

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253100.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.