Intrigerend boek - Verdwaalde radeizigers

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH014

Dwaal langzaam door dit boek...blader, kijk, tel, zoek, bewonder. Neem het vliegtuig of de vogel, de kar, de zeppelin, de boot... Of klim je liever op het reuze schildpad. Vlieg of vaar of kruip of rijd samen met de Radeizigers.

Dit wondermooi boek staat vol grappige versjes geflankeerd door unieke illustraties waarop je details blijft ontdekken.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912595

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurElle van Lieshout en Erik van Os
IllustratorAnn De Bode
GenreZoekboeken
Themareizen

Fijn dichtenbundel vol prachtige Fimo-illustraties door de populaire illustratrice Ann De Bode, de illustraties in deze bundel zijn gebaseerd op oude familiefoto’s en blijven de aandacht trekken ookal heb je het boek al vele keren gelezen.

Auteurs: Elle van Lieshout, Erik van Os
Illustrator: Ann De Bode
Aantal pagina's: 48
Afmetingen: 21,5 x 17,5 cm
Verschijningsdatum: 05/10/2017
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 5+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.220.180.26
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.